Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Краток

 

КАТЕХИЗАМ

 

Инструкции

за основна едукација на Караитските деца за Божјиот Закон и кратка историја на Караизмот

 

Напишано од: Јаков Борисович Шамаш

Преведено од: Давид Деспотовски

 

katech3.jpg

 

 

 

Flag Counter

Flag Counter

30052019

logo_bm.jpg001.jpg